top of page

OM

Om_redigeret.jpg

Autoriseret psykolog (Cand. Psych. aut.), PhD.

Medlem af Dansk Psykologforening.

I mødet med dig/jer ønsker jeg at etablere en tillidsfuld og tryg ramme for samtale. Forløbene er altid individuelt tilrettelagt ud fra den enkeltes ønsker og behov.

Jeg tilbyder terapi primært ud fra et psykodynamisk perspektiv, herunder ISTDP, men er også inspireret af ACT, eksistentiel og kropsorienteret terapi.
Jeg har erfaring med samtaler, udredning, psykologiske undersøgelser og undervisning fra børne- og voksenpsykiatri og min private praksis.

Jeg har en 3-årig terapeutiske efteruddannelse indenfor ISTDP (Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy), og jeg bruger denne terapiform i mine samtaler.

Læs mere her:

https://istdp-danmark.dk/om-istdp/

Privat:

Privat bor jeg i Aarhus. Jeg danner par med Dennis og sammen har vi tre børn. Jeg holder af at være i naturen og at omgive mig med familie og venner. Jeg voksede op med forældre med psykiske problemer, hvilket har gjort at jeg til tider har haft brug for støtte gennem psykologsamtaler. Møderne med kompetente psykologer har dels givet mig forståelse for at sidde i klientens stol, og samtalerne har været med til at forme min egen rolle som psykolog.

Om: Inner_about
bottom of page